Ecografie abdominala

de tiroida, de san, de small parts (muschi, tendoane)

Imagistica medicală cuprinde diferite procedee pentru a crea imagini ale corpului uman în scop clinic. Imagistica medicală este extrem de importantă în confirmarea, evaluarea în mod corect şi documentarea cursului unei afecţiuni, precum şi în evaluarea răspunsului la tratament.

Ecografia este cea mai utilizata metoda din imagistica medicala in prezent şi aceasta datorita numeroaselor avantaje de care dispune (neinvaziva, rapida si lipsita de efecte secundare) si de aceea aceasta poate fi aplicata la orice categorie de pacienti.

Prin Ecografie, cunoscuta si sub numele de ultrasonografie, se pot detecta bolile intr-un stadiu timpuriu, se emite un diagnostic sau se evalueaza rezultate unui tratament.

Investigatia cu ultrasunete permite obținerea unor informații fiabile, fiind usor de vizualizat şi de analizat structura, aspectul, dar si posibilele disfunctii ale majoritatii organelor corpului uman: glanda tiroida, glande parotide, vasele mari (aorta, arterele renale, arterele iliace, vena porte, etc.), ganglioni limfatici, inima, glandele mamare, organale abdominale ( ficat, vezica biliara, splina, pancreas, rinichi, vezica urinara), organele pelvine (uter, ovare, prostata), sarcina.

Serviciile de imagistică medicală oferite de Centrul medical Iorovi cuprind urmatoarele tipuri de ecografii……

 

“Cel mai bun doctor oferă întotdeauna cât mai puține medicamente.” 

Benjamin Franklin

iorovi |clinica medicala

Vrei un medic de familie ?

Nimic mai simplu, suna la numarul afisat si poti beneficia de cele mai complexe analize si aparatura de ultima generatie.

CLINICA MEDICALA

DATE CONTACT

adresa

Laborator Analize Medicale - Strada Moinesti, nr.54
Medicina de Familie - Strada Nicolae Oncescu, nr.6, bl.114, sc.1, parter
Stomatologie disponibila in ambele locatii

Contacteaza-ne!

_____________________

Telefon Laborator Analize Medicale (Strada Moinesti, nr.54): 0733961288

Telefon Medicina de Familie (Strada Nicolae Oncescu, nr.6, bl.114, sc.1, parter): 0744375487

Telefon Stomatologie (pentru ambele sedii): 0744375486

Email: contact@iorovi.ro

______________________

IOROVI